Autor Subiect: Tu unde pariezi si de ce?  (Citit de 167 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Casa Pariurilor

• Stiati ca:
  • Administrator
  • Full Member
  • Mesaje postate: 118
    • Vezi Profilul
    • Casa Pariurilor
Tu unde pariezi si de ce?
« : Februarie 14, 2012, 05:40:09 pm »
Salut,

Ca sa venim in sprijinul pariorilor incepatori va propun sa discutam in acest topic despre casa de pariuri favorita. Sa incercam sa scoatem in evidenta plusurile si minusurile fiecarei case de pariuri.
Scopul acestui topic este de a ajuta pe cei noi sa aleaga casa de pariuri care li se potriveste
  bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani
  bwin o recomand celor care incep acum sa parieze online

Offline Quaresma.

• Full Member
  • Mesaje postate: 125
    • Vezi Profilul
Re: Tu unde pariezi si de ce?
« Răspuns #1 : Februarie 14, 2012, 10:22:16 pm »
Eu recomand casa de pariuri ONLINE bet365 are multe meciuri multe optiuni de pariere si are cote bune si casa de pariuri OFFLINE incercati StanleyBet / Bet Cafe Arena / PublicBet si Casa Pariurilor :) sau ce e mai aproape de casa :))
  bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani
  bwin o recomand celor care incep acum sa parieze online

Offline draganmanager

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 15, 2012, 09:56:14 am »
Eu joc de cele mai multe ori la bet 365.com  si bwin .com pentru ca sunt cele mai cunoscute si sunt cele mai de incredere la retrageri.Dar si tobet .com poate fi o optiune foarte buna .Pentru incepatori care nu prea vor sa investeasca in pariuri pot paria la .offsidebet.com unde poti depune si sume foarte mici pentru ca nu au limite la depunerea minima .

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Full Member
  • Mesaje postate: 230
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #3 : Februarie 15, 2012, 11:35:42 am »
Eu joc la 2 case de pariuri care parerea mea sunt cele mai bune bet365 si bwin, poate cu un usor plus pentru bet365 care are un usor avantaj in privinta cotelor mai mari si a bonusurilor oferite. In schimb la bwin imi place foarte mult interfata site-ului si faptul ca exista chat unde pariorii pot comunica intre ei.
  bwin ofera cel mai tare bonus : 200% pana la 100 Ron

Offline bazso3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 25, 2012, 07:27:06 pm »
Eu am incercat mai multe case de pariuri! Pariez si pe internet,dar mai rar! Fiecare casa de pariuri are avantejele ei insa cel mai multumit sunt cu Bet Cafe Arena si recomand tuturor!

Offline dramatiks

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Februarie 27, 2012, 01:49:06 pm »
Salut eu sunt nou cu pariurile am cont doar la bet365,si la bwin,ma rog nu prea am jucat foarte mult la ele,dar ce alta casa imi mai recomandati?

Offline georgescu_adi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 02, 2012, 09:58:29 pm »
din punctul meu de vedere bet365 este lider incontestabil in topul caselor de pariuri online,este cu mult peste "renumita" bwin.in primul rand au asistenta serioasa si iti raspund imediat,nu cum am stat sa ma rog de cei de la bwin pentru o retragere.am vazut in alte parti ca betclick este o agentie "fantoma" unde tota lumea se plange de conditiile de acolo si de personal.asadar recomand cu incredere la toata lumea sa joace la bet365