Autor Subiect: Oltchim Ramnicu Valcea  (Citit de 163 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
  • Mesaje postate: 230
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
Oltchim Ramnicu Valcea
« : Februarie 05, 2012, 11:48:00 am »
Cea mai de seama reprezentanta a handbalului romanesc Oltchim Ramnicu Valcea a reusit o victorie mare în meciul de debut din grupa a 2-a principala a Ligii Campionilor sezonul 2011/2012. Astfel fetele pregatite de Radu Viona s-au impus categoric tabela la final aratand 25-31.Un rol important l-a avut revenirea experimentatei Hutupan-Dinu care a facut minuni in poarta valcencelor.

"Am început cu dreptul si e foarte bine. E primul meci câstigat de Oltchim aici, ne bucuram cu totii, dar trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt. E doar primul meci din grupa. Ne-am luptat foarte mult în aparare si fetele au dorit neaparat victoria, au fost încrezatoare si s-au luptat. Au dovedit ca sunt o adevarata echipa. Totul e minunat când se termina cu victorie, dar si maniera în care am obtinut-o. Nu mai e cazul sa ne amintim câte fete ne lipsesc, dar asta înseamna sa fii echipa, sa câstigi când e greu" a spus Voina la Digi Sport

Din aceasta grupa mai fac parte 2 echipe puternice:campioana Frantei Metz Handball si Buducnost (Muntenegru).

Programul complet al partidelor din aceasta grupa secunda:

12 februarie: Oltchim-Metz Handball si Buducnost-Krim

18-19 februarie: Oltchim-Buducnost si Metz Handball-Krim

24-26 februarie: Metz Handball-Oltchim si Krim-Buducnost

4 martie: Buducnost-Metz Handball si Oltchim-Krim

10-11 martie: Buducnost-Oltchim Rm. Valcea si Krim-Metz Handball.
[/b]
  bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani
  bwin ofera cel mai tare bonus : 200% pana la 100 Ron

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
Re: Oltchim Ramnicu Valcea
« Răspuns #1 : Februarie 12, 2012, 12:41:54 pm »
Fetele lui Radu Voina vor disputa astazi de la 18:00 al 2-lea meci din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor in compania frantuzoaicelor de la Metz. Portarul campioanei Romaniei experimentata Luminita Hutupan Dinu a declarat ca este increzatoare in sansele echipei de a obtine victoria:

"Cu victoria de la Krim nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Deja se vorbea de semifinale, dar trebuie sa luam totul pe rând. Vine abia al doilea meci din grupa, cu Metz, la noi acasa, o echipa care nu e de dat la o parte. Am studiat caseta meciului cu Buducnost, am facut deja analiza meciului, la fel cum am facut si cu Krim. Rusoaica Andriusina este cea mai periculoasa, le face tot jocul. Au jucatoare înalte si o aparare solida, o echipa destul de puternica, ce nu trebuie subestimata"

Tot ea a mai declarat "Rezultatul se afla în mâinile noastre si îl vom afla abia în minutul 60. Degeaba am conduce tot meciul si la final, nu s-ar termina cu bine. Jucam acasa, în fata propriilor fani, care vor fi al 8-lea jucator pentru noi. Vom juca si pentru ei, pentru ca acasa, unde cunoastem sala si avem sustinatorii nostri, nu avem voie sa pierdem. Conteaza jocul echipei si forma noastra din acea zi. Cu Dumnezeu înainte, cum se spune, dar nu uitam ca daca cerem victoria si ne-o dorim, trebuie sa si aratam valoarea noastra. Suntem peste Metz, ca valoare, ca jucatoare, ca experienta, deci consider Oltchim favorita suta la suta"

Casa de pariuri bet365 acorda prima sansa valcencelor:  Oltchim 1.20   X   14.00       Metz  5.50
Recomandare bet365: peste 52,5 puncte   Cota:1.85
  bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #2 : Februarie 13, 2012, 11:43:34 am »
Oltchim a obtinut a 2-a victorie consecutiva in grupele principale ale Ligii Campionilor 11/12, un succes catgoric pe propriul teren impotriva frantuzoaicelor de la Metz 30-21. Fetele lui Radu Voina cu conlucrat excelent si au dominat cele 2 reprize de la inceput pana la final.

Urmatorul meci pentru valcence va fi pe 19 feb ora 18:00 tot pe propriul teren in compania mult mai puternicei Buducnost (Muntenegru).

"Ne bucuram foarte mult ca am facut un joc bun si ca am castigat. Nu ne asteptam la o asemenea diferenta, ele au pierdut acasa si au venit hotarate sa ia punctele. SUntem pe drumul cel bun! Doamne ajuta sa mearga in continuare ca si astazi. Cu Bucudnost o sa fie un meci foarte greu pentru ca este o echipa buna", a spus Aurelia Bradeanu la Digi Sport

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #3 : Februarie 19, 2012, 11:59:10 am »
Campioana Romaniei la handbal feminin va sustine astazi la ora 18:00 pe propriul teren a 3-a confruntare din grupele principale ale Ligii Campionilor in compania puternicei echipe din Muntenegru Buducnost.

Fetele lui Radu Voina pleaca favorite la casa de pariuri bet365: Oltchim 1.60   X 10.00  Buducnost 2.75
Recomandare bet365: sub 52 puncte  Cota:1.85

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #4 : Februarie 20, 2012, 09:06:43 am »
Infrangere neasteptata pentru campioana Romaniei pe propriul teren in fata muntenegrencelor de la Buducnost Podgorica in a 3-a partida din a 2-a grupa principala a Ligii Campionilor 11/12. Fetele lu Radu Voina care veneau cu un ascendent moral dupa 2 victorii in grupa si erau favorite la casele de pariuri au fost aduse cu picioarele pe pamant de echipa din Muntenegru. Scorul afisat pe tabela la finalul disputei a fost unul umilitor pentru Oltchim (24-34). In etapa urmatoare pe 26 februarie Oltchim se va deplasa in Franta pentru confruntarea cu Metz intr-o disputa cruciala ce trebuie neaparat transata de romance.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #5 : Februarie 26, 2012, 11:03:33 am »
Astazi de la ora 18:30 Oltchim Ramnicu Valcea se va deplasa pe terenul frantuzoaicelor de la Metz intr-o confruntare dificila ce trebuie neaparat transata de fetele lui Radu Voina in cadrul grupei principale 2 a Ligii Campionilor 11/12. Partida tur a fost clar castigata de valcence pe propriul teren cu scorul de 30-21 (la pauza 18-12), care si acum pleaca favorite:

Cote bwin: Metz Handball 2.65   X  10.00  C.S. Oltchim Rm. Vâlcea 1.60
Recomandare bwin:  C.S. Oltchim Rm. Vâlcea -1,5  Cota:1.80

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #6 : Februarie 27, 2012, 11:50:07 am »
Oltchim a terminat la egalitate partida de la Metz (Franta) scor 26-26 (la pauza 15-15). A fost o disputa echilibrata, unde fetele antrenate de Radu Voina au avut initiativa desprinzandu-se in min 20 chiar la 4 goluri diferenta, insa frantuzoaicele au reusit sa recupereze si sa tina aproape de romance. Dupa acest rezultat valcencele ocupa pozitia secunda in grupa cu 5 pct, inaintea ultimelor 2 dispute (pe propriul teren cu Krim Mercator si in deplasare la Buducnost) ce vor fi decisive.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #7 : Februarie 28, 2012, 09:59:13 am »
Antrenorul campioanei Romaniei la handbal feminim Oltchim Ramnicu Valcea s-a aratat dezamagit dupa egalul cu Metz din Liga Campionilor 11/12 "Nu e mare lucru de spus dupa un astfel de meci. N-ai cum sa câstigi când faci atâtea prostii. Si Metz a facut greseli, dar ale noastre au fost mai multe, iar la acest nivel aceste greseli costa enorm. Ce echipa am avut azi în teren? Ce s-a jucat? Nimeni nu m-a multumit, dar cea mai mare nemultumire este cea legata de greseli. Nu se pune problema ca nu si-au revenit dupa înfrângerea cu Buducnost si nici nu au luat Metz de sus, dar au avut ele o nebunie azi în joc. Nu stam la calcule acum, avem 5 puncte, meciul urmator, cu Krim, devine crucial, pentru ca si ele mai au sansele lor. Trebuie sa ne calificam în semifinale" a declarat Radu Voina.