Autor Subiect: Stiri Serie A  (Citit de 104 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
  • Mesaje postate: 230
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
Stiri Serie A
« : Februarie 05, 2012, 12:47:42 pm »
                    Alessandro Nesta va absenta in meciul cu Napoli!

Experimentatul stopper al lui Ac Milan Alessandro Nesta s-a accidentat inaintea disputei de astazi de la ora 16:00 cu puternica formatie condusa de Walter Mazzarri Napoli.Fundasul milanezilor in varsta de 35 de ani a suferit o ruptura musculara la antrenamentele de sambata si s-ar putea sa lipseasca si in confruntarea din semifinalele Cupei Italiei cu Juventus de saptamana viitoare.

Echipa probabila ce o va alinia antrenorul Massimiliano Allegri:Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Robinho,Ibrahimovic, El Shaarawy

Formula de start si pentru Napoli: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Dossena, Lavezzi, Hamsik, Cavani

Cote bet365 : Milan vs Napoli  1.66 3.60 5.50

bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani
  bwin ofera cel mai tare bonus : 200% pana la 100 Ron

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
Re: Stiri Serie A
« Răspuns #1 : Februarie 05, 2012, 01:30:19 pm »
                  Chivu la Bayern Munich???

Fundasul roman Cristian Chivu care are contract pana in vara cu Internationale Milano ar putea ajunge la formatia bavareza Bayern Munich.Surse din Germania confirma ca nemtii ar avea nevoie de un fundas,iar jucatorul nostru in varsta de 31 ani ar fi ideal.Chivu evolueza la Inter din 2008 insa din vara acestui an ar putea fi transferat chiar gratis in Germania (sursa siteul italian interistaweb.it)

Inter va avea astazi o deplasare de foc pe terenul lui As Roma.In ultimele 10 confruntari directe doar 2 meciuri castigate de Roma,4 meciuri egale si 4 victorii pentru echipa lui Chivu.Inter ocupa pozitia a 5-a la general cu 36 de puncte in 21 de meciuri jucate pana acum in sezonul din Seria A 2011-2012.In schimb Roma se afla pe locul 6 cu 31 de puncte in 20 de partide disputate.

Echipa ce o va alinia Luis Enrique: Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Pjanic, Totti, Borini, Lamela
Claudio Ranieri a alcatuit deja prim-ul 11: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Poli, Cambiasso, Nagatomo, Sneijder, Milito

Cote bwin: As Roma vs Inter 2.35 3.30 2.90
Recomandare bwin: X2  Cota: 1.57

bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani

Offline distrugatorulpariurilor

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 05, 2012, 09:07:39 pm »
M-as bucura foarte mult daca Chivu ar pleca la Bayern Munchen .

Offline marius928

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 19, 2012, 12:15:05 am »
Aseara  in Serie A sa disputat partida INTER MILANO - BOLOGNA  unde o mare surpriza s-a intamplat . INTER a reusit sa piarda  cu un scor incredibil 0-3 , la pauza era deja 2-0 pentru BOLOGNA . Golurile au fost inscride de M DIVAIO in minutele 37 ,38 si  Acquafresca R in minutul 85 . INTER a ajuns la 3 infringeri consecutive in ultimele 3 partide.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #4 : Februarie 19, 2012, 12:49:26 pm »
Luis Figo pe banca Interului???

Presa italiana noteaza ca fostul mare jucator portughez Luis Figo ar putea antrena pe Internazionale Milano in locul actualului antrenor Claudio Ranieri. Echipa la care activeaza si fundasul roman Cristian Chivu trece printr-o situatie dezastruoasa, suferind a 5-a infrangere in ultimele 6 partide disputate.

Inter a fost umilita pe propriul teren vineri seara de catre mult mai modesta Bologna (scor 0-3) si ocupa doar pozitia a 6-a in Serie A (11 victorii 3 egaluri si 10 infrangeri) avand unul dintre cele mai slabe sezoane in campionatul italian. Patronul Massimo Moratti se gandeste sa-l demita pe Ranieri si sa-l aduca la carma echipei pe Figo.

Offline distrugatorulpariurilor

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Februarie 20, 2012, 10:57:16 am »
Milanul isi pastreaza locul de lider , oare va mai reusi ''Batrana Doamna'' sa-si adjudece titlul?

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #6 : Februarie 20, 2012, 12:14:30 pm »
Torje a dezamagit!

Atacantul roman a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucatori ai partidei Udinese - Cagliari, terminata cu scorul de 0-0. Antrenorul lui Udinese i-a dat inca o sansa lui Torje si l-a introdus titular in aceasta disputa, insa acesta a dezamagit din nou, fiind notat de presa italiana cu note intre 5 si 5,5.

Iata ce a declarat Torje "Am jucat frumos, dar am fost lipsiti de noroc. Am avut ocazii pentru a debloca jocul, insa pana la urma am pierdut doua puncte chiar daca am urcat pe locul trei. Oricum, eu sunt fericit ca am fost din nou titular"

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #7 : Februarie 21, 2012, 01:56:34 pm »
Antrenorul Cesenei a fost demis!

Tehnicianul Daniele Arrigoni a fost demis de la carma echipei italiene de Serie A Cesena, dupa ce a pierdut sapte din ultimele 9 meciuri disputate. Echipa la care activeaza si atacantul roman Adrian Mutu se afla intr-o situatie dezastruoasa in campionat, aflandu-se pe ultimul loc cu doar 16 puncte.

Presa italiana anunta deja ca si oficiala venirea pe banca tehnica a fostului antrenor de la Brescia Mario Beretta, care a devenit astfel al 3-lea antrenor pentru Cesena in acest sezon 11/12 dupa Marco Giampaolo si Arrigoni.