Autor Subiect: Stiri din fotbalul romanesc!!!  (Citit de 296 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
  • Mesaje postate: 230
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
Stiri din fotbalul romanesc!!!
« : Februarie 05, 2012, 11:27:43 am »
                       Steaua umilita in Antalya de Concordia Chiajna (scor 1-4)

In cadrul stagiului de pregatire efectuat in Antalya (Turcia),ros-alabstrii au sustinut o partida amicala cu echipa condusa de familia Prodan (Ana Maria Prodan -manager si Laurenţiu Reghecampf-antrenor).Astfel trupa lui Ilie Stan a surprins neplacut printr-un joc absurd dea lungul celor 90 de minute avand ca rezultat o infrangere la un scor drastic si neasteptat (1-4).

Echipa Stelei:Stanca - Dănănae, Martinovici, Iliev, Lupu - Bălan, Răduţ, Bourceanu, Roşu - Machado, M. Costea. Au mai jucat: Rusescu, Ciuculescu, Bicfalvi.

Formula de start pentru Concordia Chiajna:  Kolev - Bratu, Mamele, Haubert, Filip - Popa, Petrovici, Vlad Munteanu - Ilie Iordache, Dos Santos, Mihalcea. Au mai jucat: Muzac, ChiÅ£u, Rocha, Pană, R. Iancu, G. Iancu.

Golurile Concordiei Chiajna au fost inscrise de: Vlad Munteanu 12',Dos Santos 28' si dubla rapida a lui Rocha 56' 57'
Golul Stelei a fost marcat de Martinovici in min 35.

bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani
  bwin ofera cel mai tare bonus : 200% pana la 100 Ron

Offline distrugatorulpariurilor

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
Re: Stiri din fotbalul romanesc!!!
« Răspuns #1 : Februarie 05, 2012, 09:13:01 pm »
Se pare ca Concordia Chiajna vrea sa ramana in Liga 1 , la cum au evoluat cu Steaua , jos palaria in fata lor.

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #2 : Februarie 06, 2012, 08:07:07 am »
       Steaua si-a revenit cu o victorie spectaculoasa in fata echipei lui Dan Petrescu

Poate cel mai important test pentru echipa lui Ilie Stan inaintea dublei cu Twente din Europa League a fost acest meci pregatitor sustinut in compania echipei lui Dan Petrescu Kuban Krasnodar,formatie ce ocupa pozitia a 8-a in campionatul Rusiei.

Practic un meci fara istoric,terminat cu victoria lejera a ros-albastrilor scor 3-0. Pentru stelisti au marcat in prima repriza Tatu 25' si Nikolic 45'. Tanara speranta Raul Rusescu a ratat un penalti in debutul reprizei secunde, insa tot el a marcat golul de 3-0 in min 66'. De mentionat ca rusii au avut si ei 2 penalti-uri ambele ratate,Tatarusanu demonstrand inca odata de ce este considerat cel mai bun portar din Liga 1.

Iata ce a declarat la Digi Sport antrenorul lui Kuban Dan Petrescu : "A fost un meci bun, mai ales din partea Stelei. Scorul este putin cam exagerat, dar victoria lor este fara dubii. A fost un arbitraj mai... Cu trei penaltiuri din care n-a fost niciunul, cu un gol care n-a fost si cu multe decizii controversate. Pana la urma a castigat echipa mai avansata cu pregatirea, mai fresh. Steaua a fost mult mai pregatita fizic. Steaua a aratat foarte bine si daca o tine tot asa poate sa reintre in lupta pentru titlu, iar cu Twente va avea sansa lor clar. Inainte de meci credeam ca Twente este suta la suta favorita, dar dupa meciul de azi cred ca si Steaua are sanse"
  bet365 ofera bonus 100% pana la 200 Ron. Este casa de pariuri favorita a 50% dintre romani

Offline distrugatorulpariurilor

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 06, 2012, 10:17:32 am »
Sincer nu ma asteptam ca Steaua sa-si revina din soc , dar uite ca si-au revenit .

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #4 : Februarie 07, 2012, 11:57:10 am »
  Brandan se va transfera in China

Patronul Stelei Gigi Becali s-a razgandit in legatura cu plecarea lui Pablo Brandan in China si ii va da drumul argentinianului dupa dubla mansa cu Twente din saisprezecimile Europa League. Astfel reprezentatii clubului chinez Tianjin Teda au fost in cantonamentul ros-albastrilor din Antalya unde au fost incantati de evolutia mijlocasului argentinian Pablo Brandan.Tianjin Teda a oferit 1 milion de euro,iar Gigi Becali a acceptat.La Steaua Brandan castiga "doar" 320 de mii de euro,in timp ce la Tianjin Teda va castiga in jur de 450.000 euro.

Iata ce a declarat Becali "Il dau in trei secunde pe Brandan. N-am nevoie de el, n-are nicio valoare. Nu stie fotbal, nu stie nimic! Ha-ha-ha, am glumit! Dar tot il dau la chinezi!"

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #5 : Februarie 08, 2012, 11:40:50 am »
CFR Cluj a castigat Anatolian Cup

Echipa patronata de Arpad Paskzany a castigat primul trofeu al anului "Anatolian Cup" un turneu de meciuri amicale ce s-a desfasurat in Antalaya (Turcia) pentru echipele ce si-au efectual stagiul de pregatire acolo.
Astfel in prima disputa clujenii au trecut lejer de vecinii nostri bulgari Litex Lovech pregatiti de Hristo Stoicikov scor 1-0,golul fiind marcat in min 17 de Cadu (penalty).

A doua partida pentru echipa pregatita de Jorge Costa a fost cea cu echipa slovaca MSK Zilina, meci ce a reprezentat si finala acestei competitii.Scorul dupa cele 90 de min a fost egal 2-2,astfel ca soarta meciului s-a decis la penalty,acolo unde clujenii au fost mai inspirati.

Offline draganmanager

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Februarie 08, 2012, 02:33:46 pm »
CFR Cluj  si -a mai adjudecat un nou trofeu „murdar” >:( cam tot ce -a obtinut echipa asta a fost „murdar”.Cred ca MSK Zilina merita sa castige trofeul dar a fost defavorizata clar de arbitraj .La loviturile de departajare au avut mai mult noroc .
Oricum conditile terenului de joc nu au fost de cea mai buna calitate .

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #7 : Februarie 09, 2012, 10:50:09 am »
Inca o victorie pentru Steaua

Ultimul meci amical sustinut de trupa lui Ilie Stan in Antalya inaintea partidei cu Twente din Europa League a avut loc in compania campioanei Ungariei Debrecen si s-a terminat dupa o singura repriza din cauza unei ploi torentiale,terenul devenind astfel impracticabil.Steaua a castigat aceea unica repriza cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Bicfalvi in min 39.

Echipa introdusa in teren de Ilie Stan: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici (25, M. Costea). Muntenegreanul Nikolici a suferit o accidentare la genunchi, insa se pare ca va fi recuperat pana la disputa cu vice-campioana Olandei.

Iata declaratie surprinzatoare a patronului Gigi Becali "În curînd vom avea o echipă aproape în întregime românească. Vor pleca Geraldo, Brandan, Iliev şi Martinovici. Doar Tatu va fi păstrat, e indispensabil"

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #8 : Februarie 10, 2012, 11:41:30 am »
Rapid remiza in amicalul cu Radnicki

Formatia pregatita de Razvan Lucescu a disputat ieri in Antalya o partida amicala impotriva locului 4 din campionatului Serbiei Radnicki, meci ce s-a terminat la egalitate scor 1-1.Radnicki a condus dupa prima repriza cu 0-1 prin golul marcat de Tintor 42', insa echipa patronata de George Copos a revenit in repriza secunda prin reusita lui Adrian Grigore (66'). Lucescu junior a folosit 2 echipe diferite in cele 2 reprize ale disputei cu formatia sarba:

Repriza 1: Drăghia - Creţu, Oros, Burcă, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Al.Ioniţă - M.Roman, Al.Ioniţă, Surdu

Repriza 2:Vîtcă - Rui Duarte, Dăescu, Glauber, Ezequias - Ad. Grigore (68' Herea), Pavlovici, Grigorie - Deac, Pancu, Sburlea

Offline Cozo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Februarie 10, 2012, 11:38:47 pm »
In cazul rapidului sa vazut ca ii lipseste un playmaker adevarat,multe pase inapoi si prea putine ideii in atac

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #10 : Februarie 11, 2012, 07:50:17 am »
Ultimele rezultate pentru echipele romanesti in disputele amicale:

Dinamo Bucuresti vs Ludogorets (liderul Bulgariei)  1-1
FC Brasov   vs  Ujpest (Ungaria) 3-2
Sportul Studentesc  vs  Rudar (Slovenia) 1-1
Ceahlaul  vs Chiasso (Elvetia) 1-1
Astra Ploiesti  vs Neman (Belarus) 4-0
Dacia Mioveni vs  Maribor (Slovenia) 4-2
Otelul Galati vs  Dalian Aerbin FC (China) 4-0

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #11 : Februarie 12, 2012, 12:06:12 pm »
Ultimele rezultate din Antalya pentru echipele romanesti:

Dinamo Bucuresti vs Viitorul Constanta  3:1
Rapid Bucuresti   vs Tska Sofia (Bulgaria)   2:1
CFR Cluj  vs Nistru Otac (Moldova)  2:0
FC Vaslui   vs Debrecen (Ungaria)  2-1

« Ultima Modificare: Februarie 12, 2012, 12:09:32 pm de MihaiC9 »

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #12 : Februarie 12, 2012, 12:16:54 pm »
Ion Tiriac ii cere lui Mircea Sandu sa plece de la carma fotbalului romanesc si sa lase locul unui conducator mai tanar:

"Ne vine randul tuturor sa dam stafeta altora. Nu am nimic cu domnul Sandu, il respect, sa fie sanatos, dar cred ca ar trebui sa faca loc unei noi generatii", a spus Tiriac pentru Pro TV.

Ion Tiriac l-ar dori pe Gica Popescu pentru sefia FRF, insa se pare ca Mircea Sandu nu ar fi de acord si este hotarat sa ramana la conducere pana cel putin in 2018, avand ca obiectiv calificarea la Euro 2016.

Offline claudinio20

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Februarie 13, 2012, 08:07:08 pm »
buna seara...stiri   fotbal  romania.....   fcm   brasov   este  echipa  cu  cele  mai  multe   victorii  in  amicale  dintre  ecipele  romanesti...ce  parere  aveti?

Offline MihaiC9

• Stiati ca:
  • Moderator
  • Full Member
    • Vezi Profilul
    • Case de Pariuri
« Răspuns #14 : Februarie 14, 2012, 10:11:47 am »
Platini a semnat cu Dinamo

Atacantul brazilian al lui TSKA Sofia in varsta de 28 de ani cu un nume celebru Michel Platini a semnat un contract pe 3 ani cu Dinamo Bucuresti. 200.000 de euro va plăti Dinamo către TSKA Sofia pentru Platini, plus procente dintr-un eventual transfer, in timp ce brazilianul va avea un salariu de aproximativ 12.000 euro/luna. Platini a fost un jucator exponential pentru TSKA Sofia, marcand 4 goluri in 12 meciuri pentru bulgari din acest sezon.

Iata ce a declarat Platini "Sunt foarte incantat ca am venit la o echipa care isi propune sa castige campionatul. Am stat trei ani la TSKA si era timpul sa schimb ceva in cariera mea"